Open Air Festivals 2008


Punkzine Romania recomanda:

Open Air Festivals-summer 2008

Ro

ck La Mures-Periam

ANTI FLAG

click to see .gif

In 1993, adunati sub numele de Anti Flag isi incep drumul catre succes atunci, cand publicul incepe sa ii vada in deschiderea unor formatii precum The U.K. Subs, The Exploited si The Circle Jerks. Dupa plecarea lui Andy Flag si dupa incercari cu inca 4 bassisti si 4 turnee nord-americane, Anti Flag primeau titulatura de trupa punk old-school, aceasta implicand tot ceea ce se putea intelege din punk: rapid, zgomotos, incapatanat, anti orice.

Chris Head se alatura formatiei in 1997 si doi ani mai tarziu Chris #2 completeaza “cvartetul”. Their system doesn’t work for you este lansat in 1998 la casa proprie de discuri A-F Records. In 1999 se lanseaza A new kind of army, album care le aduce prietenia cu NOFX si apreciarea unui public extrem de larg. Urmeaza in 2002 Mobilize, pentru ca in acelasi an Sane sa isi lanseze albumul solo Life, Love and the Pursuit of Justice, material criticat de fani ca fiind o copie fidela a stilului si mesajului Anti Flag, de care aparent acesta nu se putea debarasa. In 2003 The Terror State, in 2005 For Blood and Empire si in 2007 A Benefit for Victims of Violent Crime se adauga listei de materiale discografice.

sursa: rocklamures.ro

alte formatii si detalii despre formatii si dj pe siteul oficial Rock La Mures

click to see .gif

Peninsula 2008-Targu Mures

Pannonia Allstars Ska Orchestra

Ambasadorii ska din Ungaria LIVE!!! la Festivalul Peninsula.
Cea mai cunoscuta trupa ska din Ungaria poposesc si in Romania in cadrul festivalului Peninsula.Pannonia Allstars Ska Orchestra sau pe scurt PASO s-au format undeva prin anul 2003in Budapesta.Dupa numeroase concerte in cluburile din Budapesta,trupa reuseste sa semneze un contract cu Megalith Records (unul din cele mai cunoscute label-uri de ska din USA)si tot acum lanseaza si primul lor album: Budapest Ska Mood.Acesta a fost urmat de un EP: Babylon Focus si un single pe vinil Biblical in 2007.
Temele alese formeaza un mix intre fericire,buna dispozitie si un semnal de alarma impotriva discriminarii si a unor probleme sociale.Trupa a impartit scena cu trupe ca : The Toasters,The Slackers,Alton Ellis,Jimmy Cliff,Rico Rodriguez,Bad Manners,Victor Rice,Moon Invaders,The Skatalites si multi altii.
Au fost prezenti la unele din cele mai tari festivaluri de ska open air: Mighty Sounds,This Is Ska Festival,Big Skaland Festival si altele.
Dupa Geramania,Austria,Olanda,Cehia,Italia,Franta,Slovacia,Danemarca,Serbia,Croatia,Ucraina,Belgia sau Slovenia….acum la Festivalul Peninsula este randul Romaniei!
GO SKANK!
fun loving attitue makes you skank!

site oficial PASO

Festivalul se va desfasura in perioada 23-26 iulie 2008. Bilete si alte informatii pe siteul oficial PENINSULA

Anunțuri

Un gând despre „Open Air Festivals 2008

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s