MPTY #6-OUT NOW!


Caldura mare moncher!Si am ajuns si la numarul 6 din punkzine-ul nostru mioritic.De data asta nu o sa cerem bani pe el ( ne-am imbogatit deja ) si il vom distribui for free pe internet tuturor celor care ne vor scrie la adresa de mail : mptyzine@gmail.com ( ma rog nici chiar la toti hihi).Numarul din iulie contine interviuri in exclusivitate cu doua trupe din Italia ( mama mia,my speciality) si anume: Stiliti(ska) si Make It Happy(punk/ska),cate o poveste despre trupele Discipline(oi/hardcore) si Obrint Pas (ska/reggae),stiri despre Ska-P,Anti Flag,Street Dogs,Skankgiven Festival ’08,review-uri pentru:MoscovSKAya live@Brasov, Discipline,The Few,Street Dogs,H20,promo-uri si alte surprize!.
Ah,mai avem o problema cu cei care arunca gunoiul in Delta sau pe plaja ( si nu numai )…ANIMALELOR!
Cam atat si de data asta (scurt ca de obicei).Ramanem la fel pentru cei care ne cunosc,le multumim si pe aceasta cale tuturor celor care au contribuit intr-un fel sau altul pentru acest zine,le multumim si celor care ne-au criticat (ca nu suntem destul de underground,ca nu suntem destul de punk,ca nu suntem destul de nu stiu cum…),vorba aia : „cand eu cantam cu d’astea voi intorceati baschetii pe dos” si pentru voi astia care va bateti in insigne,muzica downloadata cu ODC-ul,patch-uri cat mai multe sau tenesi ultimul racnet si va pozati la MC Donalds cu tricoul Ramones va spunem ‘HAI SICTIR”.O sa existe ceva la noi atunci cand veti inceta sa mai criticati si veti pune mana sa faceti si VOI ceva,cand o sa veniti la un CONCERT sau cand o sa va cumparati un CD.
Ne vedem in toamna cu Behind The Scene #3 si MPTY #7.And at the end of the day…we have nothing to prove.
chacha
Mirceone-20 iulie 2008

Reclame

2 gânduri despre „MPTY #6-OUT NOW!

  1. :))) hehe, ce bine le zici mai Mirceone…. se pare ca ti-a priit sa termini cu studiile si sa gasesti loc de munca…. ne vedem in curand….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s