Hardcore Kings are in town!


Punkzine Romania recomanda si sustine:

Madball s-au format undeva prin anii 1988-1989 in Brooklyn (NY) la initiativa lui Roger Miret (Agnostic Front)-bass,Vinnie Stigma-chitara,Will Shelper-tobe si Freddy Cricien (fratele mai mic al lui Roger)-voce.Show-urile Madball din aceea vreme erau reprezentate de piese nefolosite a celor de la Agnostic Front.In 1989 au lansat Ball Of Destruction EP si au inceput concertele in jurul New York-ului.Tot acum Madball coopteaza un al doilea chitarist,Matt Henderson cu care inregistreaza un nou EP: Droppin Many Suckers pentru cei de la Wrekage Records.Miret paraseste grupul,in locul lui venind Hoya Roc,un bun prieten al lui Freddy.Trupa semneaza in noua componenta cu roadRunner Records unde lanseaza in 1994 si 1996 Set It Off si Demonstrating My Style.

In 1995 trupa apare in documentarul NYHC (unul din cele mai apreciate documentare la acee vreme si nu numai).Trei ani mai tarziu,in 1998 trupa in componenta: Cricien,Henderson,Hoya si Lafatta inregistreaza un nou material Look My Way,urmand ca in 2000 sa inregistreze Hold It Down.Din 2001 pana in 2002 trupa a stagnat datorita unor probleme urmand sa-si definitiveze componenta actuala: Freddy,Hoya,Mitts (ex. Skarhead) si Rigg Ross (ex. Hatebreed).In noua componenta trupa a inceput mai multe turnee,fiind cap de afis pentru multe festivaluri de gen dar in acelasi timp nu au uitat nici cluburile.Trupa a mai lansat Best Of Madball in 2003,NYHC in 2004,Legacy in 2005 urmand ca ultimul material discografic Infiltrate The System sa fie lansat in 2007.

Trupa face parte din DMS crew alaturi de alte trupe precum: Agnostic Front.Vietnom,h20,Resistance sau Bulldoze.Hoya si Cricien au si un proiect solo alaturi de membri h20 si Cro Mags-Hazen Street.

Cu ultimul lor album ajung si in Romania pe 24 noiembrie 2008 in club Fabrica (Bucuresti).
Biletele se gasesc in reteaua magazinelor diverta si online pe http://www.ticketpoint.ro si pe http://www.bilete.ro.pretul biletelor este de 45 ron pana pe 23 noiembrie iar in ziua evenimentului se vor putea cumpara cu pretul de 60 ron

un articol mai amplu despre Madball si NYHC puteti citi in nr. 8 al MPTY Zine din Noiembrie-Decembrie!

IN YOUR FACE!

Reclame

Un gând despre „Hardcore Kings are in town!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s