Joey Ramone-HEY HO LET’S PUNK!


Astazi se implinesc 8 ani de la moartea celui mai mare artist punk, Joey Ramone. Captain Sensible de la The Damned spunea odata ca daca cineva vrea sa gaseasca vinovatul pentru muzica punk, ar trebuii sa se opreasca mai intai la usa lui Joey.
Joey s-a nascut la data de 19 mai 1951 in Queens si a urmat liceul in Forest Hills, niciodata nu a fost intr-o armonie perfecta cu familia sa de unde si ironia in piesa „we’re a happy family”. A inceput sa cante la tobe la varsta de 13 ani, refugindu-se tot mai mult in muzica. In 1974 alaturi de doi prieteni (ce aveau sa adopte toti numele de Ramone) formeaza The Ramones, el fiind tobosarul original iar DeeDee solistul vocal. La scurt timp, trupei se alatura si Tommy care trece la baterie iar Joey vine la voce. Joey a fost dupa multi „inima si sufletul Ramones”, iar piesele lui preferate erau cele de dragoste, Cj Ramone il numeste „hippiotul trupei”. Alaturi de The Ramones au fost o influenta majora asupra tuturor trupelor de punk de astazi, succesul lor a fost atat de mare incat in 2002 Spin i-a desemnat cea de-a doua trupa rock’n’roll a tuturor timpurilor dupa The Beatles. S-a implicat activ in numeroase proiecte caritabile si nu numai, as aminti doar Artists United Against Apartheid. Joey a colaborat cu numerosi artisti fie ca producator fie ca guest vocal. In 2001 dupa o lupta cu cancerul, Joey se stinge din viata in NY, in 2003 East 2street din NY primeste numele de Joey Ramone, strada se afla in zona unde Joey a copilarit cu DeeDee si este aproape de CBGB, locul unde The Ramones au sustinut numeroase din concertele lor.
Unul dintre oamenii de care nu te plictisesti ascultandu-i piesele…una din trupele care a inventat punk-rock-ul…GABBA GABBA HEY..HEY HO LET’S …PUNK!

ADIOS AMIGOS!!!!!

ADIOS AMIGOS!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s