A Walk To Remember


Nu stiu ce ar trebuii sa scriu in aceasta asa zisa recenzie. Poate ca seara de 2 aprilie va ramane pentru mult timp aproape de noi. Un frumos sentiment de unitate si prietenie. CTHC din nou impreuna (unii s-au intors din voiaj, altii de la facultate) si cum puteam sarbatori daca nu printr-un concert cu prietenii! Cam despre asta a fost vorba, unitate si prietenie. Nu a contat ca ora 20.00 s-a decalat la 23.00 sau ca vecinii de la etaj aveau probleme cu generatorul electric. In Constanta nu s-a mai intamplat nimic de genul cred ca de vreo 3 ani din epoca „El Comandante” si aveam nevoie. Eram satui de tricouri Rock cu sclipici, eram satui de darkstep, de dub-jah si rastasafari (e la misto cuvantul), de kebap si shaorma, de minimale si de toti rocalarii. Aveam nevoie de o gura de aer proaspat. Coercion (hc/punk) au cantat in jur de 30 de minute plus un cover Agnostic Front. A iesit foarte bine, minunat. al 4-lea concert Coercion in orasul natal si lumea i-a primit bine. De bucurie cativa fani au cantat cu Alex
la microfon (trebuia sa o spun), altii tot de bucurie au urcat pe scena si ce credeti: s-au aruncat de acolo (mama doamne).
Despre WhiteWalls va pot spune ca au cantat PE BUNE, ei sunt baieti seriosi cu experienta muzicala. Cel mai frumos a iesit la partile urlate ale lui Eugen. O parte din cei prezenti s-au atasat de ei si le-au cerut bis-uri, le-au onorat evident. Eu ca un neascultator de metal, si afon va pot spune ca live baietii suna superb, fullforce baby.
Motivul principal (fara sa se supere nimeni) a fost RNG. Ne-au prezentat noile piese plus un cover dupa fratii mai mari de la Terror. Lumea a „dansat”, baietii au invitat fetele la tango, a fost minunat, unii din ei au plecat cu vanatai, luxatii dar vorba aia: cu zambetul pe buze.
Ne-am adunat cu totii, am fost acolo intre prieteni si cu siguranta vom mai repeta experienta asta curand.
Pana la urmatoarea intalnire, puteti sa le urati pe 13 aprilie baietilor de la RNG : La Multi Ani! cu ocazia a 10 ani de existenta, sa cumparati demo-ul celor de la Coercion de la Riot Seed Distro si sa fiti cu ochii pe WhiteWalls.
Spre final o mana sus pentru cei care au venit, pentru cei care nu au venit, pentru cei care mai suntem aici! Pentru noi!
cheers!

CTHC CREW aprilie 2010

foto: MPTY ZINE

mai multe fotografii: myspace.com/punkzinero (photos)

Anunțuri

4 gânduri despre „A Walk To Remember

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s