Monday Punk News#1


THE OFFENDERS

O noua trupa ska.two tone a semnat cu cei de la Mad Butcher, este vorba de The Offenders. Trupa s-a format in 2005 in Italia si a devenit in scurt timp cunoscuta pe plan local datorita single-ului Rudeboys on the dancefloor din februarie 2006. Al doilea single al trupei s-a numit Hooligan Reggae (octombrie 2006) si le-a dat sansa sa semneze cu cei de la Conehead Records.  In 2008 trupa lanseaza primul 7 inch: Wake Up Rebels cu care porneste intr-un turneu de promovare prin: Italia, Franta, Elvetia, Germania, Cehia, Croatia sau Austria. In 2009 trupa semneaza cu Grover Records si lanseaza cel de-al doilea material: Action Reaction. In acest timp trupa ia parte la Easter Ska Jam Tour (prin Germania si Danemarca) urmand ca in iulie sa imparta scena cu nume ca: Buzzcocks, The Aggrolites, Mr Review, New York Ska Jazz Ensamble in cadrul Mighty Sound Festival. In luna octombrie 2009 iau parte la cel mai important festival de punk din Germania, Force Attack alaturi de: Uk Subs, Menace, Anti Nowhere League, Mad Sin.

Restul anului 2009 trupa l-a petrecut tot prin turnee prin Franta si Germania alaturi de 86Crew si Burning Heads, Slovacia, Ungaria, Suedia sau Elvetia.

In 2010 Offenders au onoarea sa participe la un turneu prin 11 orase din UK alaturi de The Lambrettas  (cu ocazia revenirii acestora din nou pe scena, ultimul concert fiind in 1982).

In mai 2010 trupa semneaza cu Mad Butcher si se pregateste sa lanseze un nou single: Anthems for the gutter, ce va contine 2 piese noi plus 6 cover-uri dupa: Clash, Rancid sau Misfits….toate acestea in stilul Offenders.

Daca v-am facut curiosi puteti arunca un ochi pe pagina lor de myspace si sa skansati!

Cheers!

CLICK HERE TO LISTENAnunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s