Monday Punk News #5


Social Distortion promit un nou album de studio. Trupa a semnat recent un contract cu Epitaph Records, care va lansa discul in toamna.E primul de la cel din 2004(“Sex, Love And Rock ‘n’ Roll”).
Trupa va petrece vara pe drum cu Dan Sartain si The Action Design.Acele concerte se vor demara cel tarziu luna viitoare.

Mike Ness: „Ma intorc sa termin albumul dupa o luna de scris.Iubesc acest disc si de abia astept sa lovesc scena cu noi cantece. Acest album este un amestec de Rolling Stones, Ramones, Hank Williams si Johnny Thunders”

Stiri proaspete si din partea celor de la Banda Bassotti care au semnat un contract cu Rude Records si au lansat „Check Point Kreuzberg – Live at the SO36 – Berlin”.

Albumul a fost inregistrat in timpul unui concert din decembrie 2009 din Berlin, fiind masterizat in Tara Bascilor de catre Kaki Arkarazo. Doua ore de muzica ska live cum ne-au obisnuit cei de la Banda Bassotti, un album explosiv.

Un digipack pentru fanii Banda Bassotti avand o groaza de invitati ( 99 Posse, Juan „KOP”, Rude). Pe album sunt si cateva cover-uri dupa: Guns Of Brixton (The Clash),  Cisco ( Mondena City Ramblers) sau Zu Atrapartu Arte (Kortatu).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s